PROJEKT

FRÅN IDÉ TILL DESIGN OCH UTVECKLING TILL LANSERING OCH UPPDATERING, NI KAN LITA PÅ ATT VI LEVERERAR

iOS, Android, & Webb App Utveckling

SVAR

Plattform: Web Application

När det är dags att leverera en offert för en möjlig affär så är tid värdefullt. SVAR hjälper er att skapa en offert snabbt och enkelt, samtidigt som ni får kontroll, samarbete och stabilitet i hela processen.

Läs Mer

VISTA DIALOG

Plattform: iOS, Android, Web App

Ett enkelt och smart verktyg för en dialog mellan vårdgivare och vårdtagare vid långvarig kontakt med sjukvården. Vista Dialog är fortsättningen av ett framgångsrikt Vinnova-projekt för distansvård i samråd med unga vuxna med typ 1 diabetes på Akademiska sjukhuset.

Läs Mer

GEOevent

Plattform: iOS, Web Application

Den perfekta teambuildingaktiviteten för företag, en digitaliserad och modern frågetävling. En aktivitet som passar alla, små som stora grupper, oavsett företag eller bransch.

Läs Mer

DUBBEL (coming soon)

Plattform: iOS, Android, Windows, Mac

Dubbel är ett kortspel där vi blandat klassiska memory med möjligheten att samla på kort. Spela med olika typer av kort och få ihop kompletta kortsätt genom att besegra dom olika nivåerna.

VIA DOLOROSA

Plattform: iOS, Android

I denna applikation får du visuellt och med ljud vandra längst 14 stationer runt den traditionella pilgrimsfärden i Jerusalem där Jesus färdades de sista timmarna i hans liv.

Läs Mer

U SPOT IT

Plattform: iOS

Ett socialt spel där du kan utmana din familj och vänner genom att skicka bilder från stunder i ditt liv, din semester, från en av dina utekvällar, saker du och dina vänner har gemensamt, roliga poser eller vad du vill.

Läs Mer

ADRESS

Industrivägen 4
74960 Örsundsbro SVERIGE

TELEFON

+46 761 19 61 65  (Svenska)
+46 730 92 80 03  (English)

EMAIL

info@block18.com

BLOCK18 MEDIA

Industrivägen 4

749 60 Örsundsbro