OM OSS

Tomorrow’s Apps for Today’s Business
Peter Bodlund

Peter Bodlund

CEO, Software Engineer

Ingenjör med en examen från Chalmers Tekniska högskola 2007. Peter har en bakgrund i telecombranchen där han jobbade som mjukvaru testare och programerare. Peter kodar gärna i Swift, Object C Java och Ruby on Rails. Hans intressen är att odla i trädgården som blir mer och mer en åker, spela golf och 8-bitars nintendo.
Emil Strandberg

Emil Strandberg

Software Engineer

Med en examen från Mittuniversitetet 2015 och en stor mängd projekt i ryggsäcken är Emil en kille som alltid är redo för nya utmaningar och nya kunskaper. Breda kunskaper inom Java, Java EE, Android, C++, Javascript, HTML, CSS, XML, XSLT and SQL. Emil gillar datorer, spel, kodning och mekaniska apparater.
Joel Pirtle

Joel Pirtle

CCO, Designer

Examen från Shorter University 1998 med en Bachelor of Fine Art. Joel har en gedigen erfarenhet inom grafisk design och projekt ledning och har jobbat inom dessa områden i 16 år. Kunnig inom Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign, Corel Painter, Sketch, AutoCAD, HTML5, projekt ledning, och marknadsföring. Joels hobbies är att fotografera, spela basket , retrospel, filmer och yoga.

BLOCK18 MEDIA

Vi är med och utvecklar din mobilapplikation från idé till färdig applikation. Vi designar, utvecklar, testar och lanserar. Kvalitet och nöjda kunder är vad vi står för. Idag bygger vi applikationer åt flera företag inom olika verksamhetsområden och länder. Låt oss bygga just din app.

ADRESS

Industrivägen 4
74960 Örsundsbro SVERIGE

TELEFON

+46 761 19 61 65  (Svenska)
+46 730 92 80 03  (English)

EMAIL

info@block18.com

BLOCK18 MEDIA

Industrivägen 4

749 60 Örsundsbro